Під Києвом затримали далекобійника зі смертельною дозою алкоголю. ФОТО

Під Києвом затримали далекобійника зі смертельною дозою алкоголю. ФОТО

У селі Чайки патрульні поліцейські затримали нетверезого водія вантажівки, в крові якого виявили понад 5,0 проміле алкоголю.

Про це повідомляє патрульна поліція Київської області в четвер, 30 липня.

Зазначено, що вчора ввечері до копів звернувся чоловік. Він зауважив, що з паркувального майданчика намагається виїхати водій фури на іноземній реєстрації марки Volvo. При цьому він ймовірно знаходиться в стані сп’яніння.

Екіпаж патрульних вже через кілька хвилин був на 51 км автодороги Київ – Чоп і зауважив транспортний засіб, на яке вказав громадянин.

«Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки він майже не розмовляв і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто. У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних – більше 5,0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали відносно порушника. Чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Поділитись