Парубій закликав позбавити ліцензії український телеканал за спробу провести телеміст з Росією

Парубій закликав позбавити ліцензії український телеканал за спробу провести телеміст з Росією

Ідею теледебатів з Москвою спікер парламенту Андрій Парубій назвав “провокацією антиукраїнських сил”.

Андрій Парубій вважає, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України повинна негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканалу NewsOne за спробу провести телеміст Київ – Москва.

“Я хочу закликати Службу безпеки України негайно відреагувати на грубе порушення законів України. А також закликаю Нацраду з телемовлення негайно провести засідання і розглянути питання про те, щоб позбавити українське ЗМІ ліцензії на мовлення”, – зазначив він, коментуючи ініціативу телемосту. При цьому саму ідею теледебатів з Москвою Парубій назвав “провокацією антиукраїнських сил” і “інформаційним проривом ворога”.

Голова комітету Верховної Ради у закордонних справах Ганна Гопко на своїй сторінці в Facebook також розкритикувала ідею проведення телемосту та закликала винести це питання на окреме засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, студії телеканалів «Росія-1» і українського NewsOne організують двогодинний телеміст, в рамках якого зможуть поспілкуватися громадяни Росії і України. Захід анонсовано на неділю в ефірі програми «Вести недели з Дмитрием Киселевым» на телеканалі «Росія-1».

Фото з Фейсбук Парубія.

Поділитись