Оперативники встановили підозрюваних у розбійному нападі на авто «Укрпошти» на Полтавщині

Оперативники встановили підозрюваних у розбійному нападі на авто «Укрпошти» на Полтавщині

Оперативники карного розшуку поліції встановили підозрюваних у розбійному нападі на автомобіль «Укрпошти» на Полтавщині.

Особи зловмисників, причетних до зухвалого розбійного нападу на автомобіль «Газель», що належить оператору зв’язку «Укрпошта», встановили за три доби після скоєння злочину. На часі повідомили про підозри чотирьом фігурантам. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

“Розкрити злочин вдалося завдяки професійній роботі розшуківців поліції Полтавщини, оперативників карного розшуку Департаменту Національної поліції України спільно зі слідчими Головного управління поліції області, працівниками територіальних підрозділів поліції Полтавщини, з використанням можливостей оперативних служб поліції, під процесуальним керівництвом Прокуратури Полтавської області, із залученням спецпризначенців батальйону поліції особливого призначення”, – йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Полтавщини.

Нагадаємо, напад стався 07 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «Газель», заволоділи грошима в сумі понад 2 мільйони 700 тисяч гривень і зброєю охоронця. Двоє людей, які перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження. 

Слідчі поліції Полтавської області здійснюють розслідування за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 187  (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб), за ч. 2 ст. 15, п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 262 (привласнення вогнепальної зброї).

Поліція продовжує встановлювати інших осіб, що можуть бути причетними до нападу.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись