Оперативники ДСР інсценували вбивство чоловіка. Відео

Оперативники ДСР інсценували вбивство чоловіка. Відео

Оперативники ДСР інсценували вбивство чоловіка, аби затримати організатора. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України

Працівники Департаменту стратегічних розслідувань, Головного слідчого управління Національної поліції України за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України у ході спецоперації попередили замовне вбивство громадянина України. За вбивство людини зловмисник обіцяв заплатити 50 тисяч доларів США. Вбити мали жителя Донецької області, відомого у злочинному світі. А замовив його вбивство – кримінальний авторитет.  

“Сьогодні, 30 липня, поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу ДСР затримали організатора  «на гарячому» – прямо під час передачі частини обіцяних коштів у сумі  25 000 доларів США. Раніше було задокументовано факт передачі ще 5 000 тисяч доларів США. Затриманий – 45-річний мешканець Київської області із кримінальним минулим. Попередження вбивства стало можливим у результаті успішно проведеної спецоперації, що відбувалася у кілька етапів. Учора, 29 липня, близько 16-ї години на автодорозі Київ-Харків, поблизу міста Пирятин, було інсценовано розстріл чоловіка у салоні автомобіля «Mercedes-Benz S-Class». Інформація була широко розповсюджена в ЗМІ та використана як доказ для замовника злочину”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці успішно завершили оперативні заходи. Замовника затримали.

Розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

 

Поділитись