Онучка Кеннеді померла від передозування наркотиками

Онучка Кеннеді померла від передозування наркотиками

Онучка американського політика, колишнього генерального прокурора Роберта Кеннеді – молодшого брата 35-го президента США – Сірша Кеннеді Хілл померла у результаті передозування наркотиками.

Про це повідомила газета The New York Times. За її даними, 22-річна дівчина померла в сімейному маєтку Кеннеді в містечку Хайенніс-порт (штат Массачусетс). У заяві родичі загиблої відзначили, що “її серце було наповнене мріями, надіями і любов’ю”. “Наші серця розбиті після втрати нашої улюбленої Сірши”, – наводить видання їх слова.

Правоохоронні органи почали розслідування. Офіційно причина смерті на даний момент не підтверджена. The New York Times зазначає, що дівчина раніше зізнавалася в тому, що страждає від депресії. Сірша Кеннеді була єдиною дитиною Кортні Кеннеді Хілл – дочки Роберта Кеннеді і його дружини Етель Кеннеді, і Пола Майкла Хілла.

Роберт Кеннеді (1925-1968 роки) був третім з чотирьох синів сімейства Кеннеді. Обіймав з 1961 року по 1964 рік за призначенням свого старшого брата – президента США Джона Кеннеді (1917-1963 роки) – пост генерального прокурора США. Помер 6 червня 1968 роки після смертельного вогнепального поранення в результаті замаху, скоєного днем ​​раніше.

Поділитись