Окупанти обстріляли ТОС “Солнцепек” Новоселівське

Окупанти обстріляли ТОС “Солнцепек” Новоселівське

Безпілотник зняв на відео атаку орків системою ТОС-1А Новоселівське Луганської області.

Населений пункт Новоселівське, розташований на території Луганської області, звідки ЗСУ намагаються організовувати штурм міста Сватове, зазнав масштабних ударів важких вогнеметних систем ТОС-1А «Солнцепек». Удари були завдані термобаричними боєприпасами, внаслідок чого руйнування виявилися надзвичайно потужними, при цьому атака здійснювалася по західній околиці населеного пункту.

Два термобаричні боєприпаси завдають удару практично по одній і тій же точці, у зв’язку з чим оборонний район буквально перетворився на руїни. Фактично, до моменту завдання ударів населений пункт вже практично повністю перетворений на руїни – більшість житлових будинків і підприємство, що знаходилося тут, зруйновано.

До цього окупанти вважали, що українським військам не вдалося прорватися до населеного пункту Новоселівське, оскільки цей район забезпечує можливість для прориву до Куземівки, з подальшим просуванням у східному напрямку, для заняття висот, які дозволяють практично безперервно атакувати Нижню Дуванку та Сватове.

Село не було втрачено повністю, декілька наших груп тримаються в руїнах, а ворожа артилерія намагається їх вибити.

Поділитись