Нічні вибухи у Севастополі: що відомо

Нічні вибухи у Севастополі: що відомо

Рашисти заявили, що в ніч на 13 вересня ракетні удари були нанесені по південній бухті заводу в Севастополі, де проходять ремонт кораблі Чорноморського флоту. В Міноборони РФ цю інформацію підтвердили.

Влучання у сухий док в південній бухті, як результат — знищено/пошкоджено великий десантний корабель проєкту 775. Це вже 3 втрата цього типу корабля: перший було пошкоджено 24.02 в Бердянську, а другий — катером-камікадзе. 

Про це повідомляє канал Адепти Контрнаступу.

Також, на супутникових знімках від 12 вересня було помічено підводний човен 877/636 проєктів. Про стан двох суден дізнаємося скоро, оскільки порти в Севастополі часто моніторяться західними осінтерами.

В Міноборони РФ підтвердили удар крилатими ракетами по судноремонтному заводу. 

«ЗСУ завдали удару десятьма крилатими ракетами по судноремонтному заводу ім. Орджонікідзе у місті Севастополі та трьома безекіпажними катерами по загону кораблів Чорноморського флоту на переході морем. Засобами ППО збито сім крилатих ракет, патрульним кораблем «Василь Биків» знищено всі безекіпажні катери. Внаслідок влучення крилатих ракет противника отримали пошкодження два кораблі, що перебувають на ремонті», — йдеться у повідомленні.

Згідно інформації росЗМІ в результаті інциденту є двоє загиблих та 26 поранених.

Поділитись