Навальний звинуватив екс-канцлера ФРН в отриманні таємних платежів від Росії

Навальний звинуватив екс-канцлера ФРН в отриманні таємних платежів від Росії

Російський блогер Олексій Навальний в інтерв’ю виданню Bild звинуватив екс-канцлера ФРН, голови ради директорів “Роснефти” і главу комітету акціонерів Nord Stream AG Герхарда Шредера в отриманні “таємних платежів” від російської влади, при цьому він не надав ніяких доказів цьому, зазначивши, що це його особиста думка.


Раніше Шредер закликав владу Німеччини надати Росії інформацію по Олексію Навальному в рамках правової допомоги. Коментуючи повідомлення про отруєння Навального, екс-канцлер заявив, що на даний момент відсутні “підтверджені факти” і є лише спекуляції.

“Герхард Шредер отримує гроші від (президента РФ Володимира) Путіна … Зрештою, він був канцлером наймогутнішої країни Європи. Тепер Шредер – хлопчик на побігеньках Путіна, який захищає вбивць. Я не знаю, які приховані платежі він отримував від Путіна … Я не сумніваюся, що є і таємні платежі”, – заявив Навальний.

При цьому, він додав, що це “його особиста думка як юриста”.

“У мене немає документа, в якому було б написано чорним по білому: ось, містер Шредер, це ваш портфель, повний грошей. Але я не сумніваюся, що Шредер отримає таємні платежі”, – заявив блогер.

Поділитись