Найбільшим російським банкам більше немає потреби працювати в Криму

Найбільшим російським банкам більше немає потреби працювати в Криму

Глава ВТБ Андрій Костін вважає, що найбільшим російським банкам немає необхідності зараз працювати в Криму – РНКБ і банк “Росія” повністю покривають потреби населення і бізнесу в банківських послугах.


“Ви знаєте, сьогодні в Криму взагалі-то інвестицій, навіть державних, стільки, що їх освоювати ніяк не можуть, не встигають … І приватний капітал починає туди потихеньку повертатися, а банківський сектор там досить закривають РНКБ і банк Росія абсолютно . Там було, звичайно, різке падіння (кредитування – ред.) після 2014 року … Зараз воно відновлюється, в принципі великих проблем я не бачу в банківському секторі, щоб туди заходити великим банкам”, – сказав Костін журналістам в кулуарах Східного економічного форуму.

“Але це абсолютна тема, вона така іноді ура-патріотами піднімається, але це неможливо, це потрапляння відразу під всі санкції європейські, американські”, – додав глава ВТБ.

Східний економічний форум проходить 2-4 вересня на майданчику кампусу Далекосхідного федерального університету у Владивостоці.

Поділитись