На уламках МН17 знайшли загадкові сліди

На уламках МН17 знайшли загадкові сліди

На уламках малазійського «Боїнга», збитого над Донбасом, були виявлені загадкові частинки, подібні до бджолиних стільників.

Про це незалежний експерт Юрій Антипов заявив в своєму фейсбуці. «Боїнг» авіакомпанії «Малайзійські авіалінії» (рейс МН17) був збитий над Донбасом ракетою із зенітного ракетного комплексу «Бук» в 2014 році. Офіційне розслідування події вела Спільна слідча група (ССД). До її складу входили представники Бельгії, України, Малайзії, Австралії та Нідерландів.

Антипов провів власне розслідування і публікує його результати в своєму фейсбуці частинами. Він повідомив, що в осипи з уламків лайнера, знайдених біля села Петропавлівка, при їх дослідженні за допомогою японського електронного мікроскопа було виявлено велику кількість частинок шестикутної форми, подібних до бджолиних стільників.

Особливо багато сот було знайдено на кріслах пасажирського салону. Вони сильно оплавлені, проте їх початкова конструкція унікальна і дуже впізнавана.

«Що ж за стільники були виявлені? Все мною визначено, але поки не час розповідати про це. Далі буде», – написав Антипов.

Поділитись