На Сумщині спіймали угонщика-рецидивіста

На Сумщині спіймали угонщика-рецидивіста

В поліцію із заявою про крадіжку скутера звернувся 68-річний мешканець одного з сіл Шосткинського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що на кілька хвилин залишив без нагляду свій мототранспорт в малолюдному місті села, а коли повернувся, виявив його зникнення.

«Перевірку провели працівники кримінальної поліції, – розповідає Олексій Борковець, заступник начальника Шосткинського відділу поліції. – Вони встановили особу підозрюваного – 43-річного місцевого мешканця, який перебував на випробувальному терміні за скоєння аналогічного злочину та зізнався у скоєному. За його словами, скутер вкрав аби продати, адже потрібні були гроші».

Як передає sumy.today, правоохоронці знайшли та повернули власнику викрадений транспорт, який зловмисник сховав у домоволодінні свого знайомого.

Відносно підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Поділитись