На Луганщині загинув 3-річний хлопчик

На Луганщині загинув 3-річний хлопчик

Стало відомо, що у Луганській області чоловік наїхав на жінку з двома дітьми: у результаті ДТП загинув 3-річний хлопчик.

“Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням ГУНП в Луганській області, за фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій  загинула малолітня дитина”, – йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Луганської області

Інцидент трапився у селі Малорязанцеве Попаснянського району. Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля «Audi 100»,  не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Під час цього він наїхав на дитячий візок, з яким на узбіччі дороги в зустрічному напрямку рухалася жінка. 

У результаті аварії, 3-річний хлопчик отримав травми, від яких помер у кареті “швидкої”. Крім цього, тілесні ушкодження отримали 2-річний хлопчик та  матір дітей.

Наразі водію було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) ККУ. 

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись