На Херсонщині поліцейські викрили підозрюваного у збуті боєприпасів

На Херсонщині поліцейські викрили підозрюваного у збуті боєприпасів

На Херсонщині працівники Управління карного розшуку спільно з слідчими обласного главку поліції викрили торговця боєприпасами. Зловмисника затримали під час чергової спроби збуту ним гранати.

Оперативники Управління карного розшуку обласного главку поліції отримали інформацію, що в Генічеському районі місцевий житель намагається організувати нелегальний бізнес зі збуту боєприпасів.

Поліцейські затримали 52-річного раніше судимого чоловіка під час його чергової спроби продати боєприпаси. Він збув місцевому жителю за 1000 гривень дві гранати РГ 42 з запалом та постріл до гранатомету. Підозрюваний пояснив, що боєприпаси отримав від знайомого та зберігав, щоб продати у скрутні часи.

В домоволодінні підозрюваного поліцейські провели санкціонований обшук. В одній з кімнат знайшли 100 патронів до автоматичної зброї. Наразі працівники поліції встановлюють походження набоїв та боєприпасів, а також канал їх надходження. Усе вилучене направлено на дослідження.

У Відділы комунікації поліції Херсонської області повыдомили, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку може загрожувати до 7 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись