На Дніпропетровщині поліцейські встановили підозрюваного в утриманні притону

На Дніпропетровщині поліцейські встановили підозрюваного в утриманні притону

На Дніпропетровщині поліцейські встановили чоловіка, підозрюваного в утриманні притону та лабораторії з виготовлення психотропних речовин.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Newformat.info.

“Співробітники управління протидії наркозлочинності задокументували, що чоловік у власному приватному будинку обладнав лабораторію для виготовлення метамфетаміну. Також він надавав своє житло наркозалежним особам для вживання психотропної речовини. Під час обшуку 3 травня працівники УПН спільно з криворізькою прокуратурою виявили у будинку лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін», пігулки заборонених у вільному продажі лікарських засобів, сліп-пакети з психотропом та пістолет з набоями. Також у будинку знаходилися двоє чоловіків, які пояснили, що придбали та вживали тут наркотичні речовини”, – йдеться у повідомлені.

Всі вилучені під час обшуку предмети направлені на експертизу.

За результатами дослідження вирішуватиметься питання про відкриття кримінальних проваджень за статтями 311, 313, 317, 321, 263 Кримінального кодексу України, вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання йому запобіжного заходу. За утримання наркопритону криворіжцю загрожує до 5 років позбавлення волі, за незаконне зберігання зброї – від 3-х до 7 років позбавлення волі.

Поділитись