На Черкащині засудили чоловіка за виготовлення холодної зброї

На Черкащині засудили чоловіка за виготовлення холодної зброї

Лисянським відділом Звенигородської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у незаконному виготовленні холодної зброї за ознаками кримінального правопорушення,  передбаченого ч.2 ст.263 КК України.

Як інформує пресслужба Звенигородської місцевої прокуратури, у ході судового розгляду встановлено, що 48-річний житель Лисянського району, на весні 2019 року в лісовому масиві в адміністративних межах смт. Лисянка, Черкаської області, знайшов штик – ніж часів Великої Вітчизняної війни, який у подальшому переніс до власного дому та здійснив його реставрацію.

За результатами судового розгляду, Звенигородським районним судом Черкаської області зловмисника засуджено до покарання у вигляді штрафу.

Зазначаэться, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото Александры Будилки (из архива FOTOmedia)

 

Поділитись