На Черкащині найбільше зросло виробництво фармацевтичних продуктів

На Черкащині найбільше зросло виробництво фармацевтичних продуктів

За підсумками січня–червня 2019 р. індекс промислової продукції в області порівняно з січнем–червнем 2018 р. становив 100,4%.

Як повідомляє siogodennya.org.u, за даними  Головного управління статистики у Черкаській області, зростання виробництва відбулося серед таких видів промислової діяльності як виробництво основних фармацевтичних продуктів та фармацевтичних препаратів – на 24,3%, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції – на 16,3%, текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 5,0%, виробництво харчових продуктів, напоїв – на 1,5%.

Водночас спостерігався спад обсягів на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 17,2%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 9,2%, добувної промисловості та розроблення кар’єрів – на 7,2%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – на 4,3%, виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 2%.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись