На будівлі Тернопільської облради розмістили найбільший банер з портретом Степана Бандери

На будівлі Тернопільської облради розмістили найбільший банер з портретом Степана Бандери

Найбільший в Україні банер із зображення портрету лідера та керівника Організації українських націоналістів Степана Бандери до відзначення 113-річниці від Дня народження розмістили на адміністративній будівлі Тернопільської обласної ради.

Таке розпорядження підписав голова Тернопільської облради, член ВО «Свобода» Михайло Головко.

За словами Головка, «1 січня ми відзначатимемо 113-ту річницю від Дня народження Степана Бандери. Цього дня о 16:30 год. в Тернополі розпочнеться традиційна смолоскипна хода. Збір біля стадіону ім. Р. Шухевича».

«Теоретик українського націоналістичного руху XX століття Степан Бандера народився у 1909-му році на Івано-Франківщині. Його життя обірвалося в досить молодому віці та пам’ять про нього живе у наших серцях. Переконаний, саме на таких постатях, як Степан Бандера повинні зростати наші діти. Нагадаю, Тернопільська обласна рада закликала Президента повернути звання Героя України з удостоєнням ордена Держави (посмертно) Степану Бандері за незламність духу у відстоюванні національної ідеї, виявлені героїзм і самопожертву в боротьбі за незалежну Українську державу. Крім того, хочу нагадати, що у 2022 році на державному рівні відзначатимемо і 80-річчя УПА», – повідомив голова Тернопільської облради.

Поділитись