Микола Скрипковський обговорив з Послом Республіки В’єтнам питання трудового туризму

Микола Скрипковський обговорив з Послом Республіки В’єтнам питання трудового туризму

Почесний консул Республіка Молдова у місті Хмельницький Микола Скрипковський з дружнім візитом завітав до посольства Республіка Вʼєтнам в Україні та Республіка Молдова, де провів зустріч з Надзвичайним та повноважним послом Нгуєн Хонг Тхач.

Про це повідомив виданню «Новий формат» Почесний консул Республіка Молдова у м. Хмельницький Микола Скрипковський.

«Надзвичайно було цікаво зустрітися та поспілкуватися з гарним та досвідченим дипломатом, приємна та цікава розмова за чашечкою вʼєтнамського чаю, яким пригощав пан посол. Обговорили дуже багато цікавих питань та можливих майбутніх проектів, як один з них це трудовий туриз в Україну громадян Республіка Вʼєтнам, а також дуже цікавий агропромисловий сектор.
Я гадаю дуже багато підприємств та компаній зі мною будуть згідні що зараз критично не вистачає робочих рук в різних галузях.
Тому працюємо, тільки будемо мати докладну інформацію, то обовʼязково з вами поділимося нашими напрацюваннями. Домовилися в подальшому посилювати співпрацю між нашими дипломатичними установами. На завершення запросив пана Нгуєн Хонг Тхач з родиною обовʼязково відвідати мою рідну Хмельниччину, і звісно моє консульство. Презентував на памʼять книгу Хмельниччина з моїм побажанням та підписом, марку Пошта України зі зображенням Почесного консульства Республіка Молдова у місті Хмельницький та дарунки з Республіка Молдова. І на завершення найголовніше побажання від пана Нгуєн Хонг Тхач миру Україні. Працюємо далі на дипломатичному фронті. Дякую», – наголосив Скрипковаський.

Поділитись