Міністрів у Франції запідозрили в участі в підпільних вечірках

Міністрів у Франції запідозрили в участі в підпільних вечірках

Французьких міністрів підозрюють в причетності до підпільних вечірок.

Телеканал М6 раніше випустив репортаж з кадрами зі прихованої камери із закладу, яке знаходиться в дорогому кварталі Парижа. Відзначається, що персонал закладу і його відвідувачі не дотримувалися дистанції, крім того, всі були без захисних масок.

У свою чергу один з організаторів заборонених вечірок в інтерв’ю зізнався, що в заходах брали участь кілька членів уряду Франції.

У зв’язку з цим глава МВС Франції Жеральд Дарманен доручив перевірити достовірність відповідної інформації. Префектура столичної поліції підтвердила, що почала розслідування, щоб встановити організаторів і учасників підпільних вечірок.

«Якщо вони підтвердяться, притягти до відповідальності організаторів і учасників цих таємних обідів», – написав Дарманен в своєму Twitter.

Нагадаємо, на території Франції зараз діє загальнонаціональний локдаун. Закритими як і раніше залишаються всі бари, кафе і ресторани. Карантин також передбачає обмеження на переміщення в країні, ведення бізнесу, проведення спортивних заходів, роботу дитячих садків і шкіл.

Поділитись