Мігрантам у Білорусі роздали мило та пообіцяли душові на вулиці

Мігрантам у Білорусі роздали мило та пообіцяли душові на вулиці

Мігранти в Білорусі отримали лазневе приладдя.

Представники Червоного хреста роздали людям мило, шампуні та туалетний папір. Однак скористатися гігієнічним набором поки нема де.

23 листопада до логістичного центру, де розмістилися мігранти, прибули представники Єврокомісії. Білоруси до цього часу організували для мігрантів сніданок та роздачу банного приладдя. Заступник голови виконавчого комітету Гродненської області Віктор Пранюк розповів єврокомісарам про стан справ у центрі.

«Сосики, сардельки… Потік поділяють наші волонтери», — Правнюк поділився про сніданок. Заступник голови також пообіцяв, що невдовзі поряд з логістичним центром з’являться душові.

Загалом у центрі розміщено близько 1,8 тисячі осіб. Мігранти зайняли одну п’яту територію складу. Поруч із ними цілодобово чергує дві бригади швидкої допомоги, створено необхідний запас продуктів.

Раніше губернатор Гродненської області заявив, що допомога біженцям із білорусько-польського кордону організована силами громадянського суспільства Білорусі – простими громадянами, волонтерами та бізнесменами.

Поділитись