Метрополітен Вашингтона вивів з експлуатації більше половини вагонів

Метрополітен Вашингтона вивів з експлуатації більше половини вагонів

Метрополітен Вашингтона прийняв рішення про припинення експлуатації більше половини вагонів до з’ясування обставин сходу поїзда з рейок напередодні.

Про це повідомляє Reuters.

Таке рішення було прийнято після того, як в ході перевірки безпеки були виявлені дефекти, аналогічні проблеми, що виникла в недавньому ПП. «У рамках розслідування причин сходу з рейок поїзда на синій лінії, метрополітен виводить з експлуатації всі вагони серії 7000, які складають близько 60 відсотків його залізничного парку», – йдеться в повідомленні.

Без цих вагонів в метро будуть курсувати близько 40 поїздів, інтервал між якими складе 30 хвилин. Жителів американської столиці вже попередили, що це може призвести до значних затримок в години пік.

Інцидент стався 12 жовтня між станціями Росслін і Арлінгтонське кладовище і привів до закриття частини Блакитної лінії. За даними The Washington Post, в результаті події ніхто з 187 пасажирів не постраждав.

У вересні більше 50 людей постраждали під час сходження пасажирського поїзда з рейок в штаті Монтана в США. В результаті аварії три людини загинули.

Поділитись