Лукашенко розповів про претензії і “червоні лінії” у відносинах з Росією

Лукашенко розповів про претензії і “червоні лінії” у відносинах з Росією

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів подробиці недавніх переговорів з російським лідером Володимиром Путіним.

На цьому тижні Олександр Лукашенко розмовляв з журналістом арабомовних телеканалу Sky News Arabia. Тоді президент Білорусі розповів, що у нього встановилися досить добрі і тісні відносини з Володимиром Путіним. Мовляв, вони дуже добре розуміють один одного.

Разом з тим у Росії і Білорусі “бувають претензії” один до одного, але є “червоні лінії”, за які ніхто не заходить, зазначив Олександр Григорович. Він вважає, що оборона і безпека країн – свята справа. Лукашенко розповів, що саме про це він говорив з Путіним під час недавніх переговорів.

Розкриваючи теми останньої зустрічі з російським лідером, президент Білорусі також уточнив, що була досягнута домовленість про ціну на вуглеводні на 2022 рік. Також, за словами Олександра Григоровича, обговорювалися поставки білоруської продукції в Росію та інші економічні питання.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Лукашенко в черговий раз заявив, що Захід, зокрема – США і ЄС, планував знищити незалежну Білорусь, влаштувавши революцію, однак її вдалося запобігти. Політик зазначив, що американці і європейці зазнали провал.

Поділитись