Кремль несподівано вирішив відмовитися від терміна «денацифікація»

Кремль несподівано вирішив відмовитися від терміна «денацифікація»

Кремль більше не вживатиме термін «денацифікація», яким пояснює аудиторії путлєра неспровокований напад на Україну та вбивство цивільних.

Про це повідомляє видання “Проект”.

Чотири співрозмовники будівлі — високопоставлений медіаменеджер та близькі до Кремля соціолог та політтехнологи — стверджують, що респонденти не змогли до ладу пояснити, що означає «денацифікація». Крім цього, людям було складно навіть вимовити це слово, каже один із співрозмовників.

Близьке до Кремля джерело поскаржилося, що після цього в оточенні російського президента почався бардак: Щотижня шукали нові слова, але нічого вдалого підібрати не вдалося.

У результаті в ефірі пропагандистів різко скоротилося використання «денацифікації», але зовсім відмовитися від нього було неможливо, тому що не можна просто забути озвучену президентом мету.

Це добре видно за ефірами програми “Вісті тижня” Дмитра Кисельова, зазначають журналісти. У першому після війни випуску він щонайменше сім хвилин роз’яснював сенс «денацифікації». Але вже у квітневих випусках він або не використовував термін взагалі, або робив це раз за весь випуск.

Поділитись