КМВА оприлюднила наслідки російської атаки в ніч на 21 вересня

КМВА оприлюднила наслідки російської атаки в ніч на 21 вересня

Цієї ночі ворог атакував столицю ракетами, над містом було збито понад 20 ворожих цілей. Уламки ракет впали в кількох районах Києва. 

Про це йдеться у повідомленні КМВА.

Зокрема, у Дарницькому районі столиці зафіксовано падіння осколків на нежитлову будівлю без загоряння та пошкодження вікон двоповерхового гуртожитку. Пошкоджено станцію технічного обслуговування, виникла пожежа на площі 400 м2, загорілися припарковані автомобілі.

Постраждало 7 осіб, з них 1 дитина (дівчинка 9 років). Практично в усіх поранення – це різані рани. Трьох людей госпіталізували. Решта отримали медичну допомогу на місці. Попередньо, загрози для життя у постраждалих немає.

У Шевченківському районі пошкоджено газову трубу без загоряння, в житловому будинку вибуховою хвилею вибито двері, пошкоджено вікна. Також фіксується пошкодження вікон в нежитловій багатоповерховій будівлі. Інформація по постраждалим наразі відсутня.

За інформацією прес-служби Київської ОВА, є троє постраждалих внаслідок обстрілу на Київщині.

«Станом на 8:45, через падіння уламків виникли пожежі на території декількох підприємств області, пошкоджена будівля професійно-технічного навчального закладу. Зафіксовано падіння уламків на території медичного закладу, без постраждалих та пошкоджень. У декількох громадах пошкоджені приватні будинки та автомобілі», – йдеться у повідомленні КОВА.

Поділитись