Кличко відповів на запитання про позов проти Зеленського

Кличко відповів на запитання про позов проти Зеленського

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що на нього чинить тиск президент Володимир Зеленський.

Віталій Кличко виступив в ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”, де відповів на питання, чи збирається він подавати позов до суду щодо Володимира Зеленського, який нібито керує обшуками в конторах міської влади. Градоначальник повідомив, що обов’язково обговорить це питання зі своїм адвокатом.

На думку Кличка, причиною цих обшуків є “велика політика”. Він повідомив, що силовики ходять до Офісу президента і доповідають про все. Мовляв, там даються інструкції, за якими працюють судова і правова системи. Мер Києва порівняв те, що відбувається з тим, що було при Вікторі Януковичі.

Варто відзначити, що раніше Кличко заявив про відсутність конфлікту між ним і Зеленським. При цьому градоначальник зазначив, що періодично виникають загострення в їх відносинах.

Нагадаємо, раніше в партії колишнього президента України Петра Порошенка “Європейська солідарність” вельми невтішно висловилися про Володимира Зеленського. Як заявили в прес-службі політичної організації, чинного главу держави відрізняє дилетантизм і некомпетентність. Нібито йому пора нести відповідальність за свою недолугу діяльність.

Поділитись