Кадиров пояснив свою заяву про Україну

Кадиров пояснив свою заяву про Україну

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров пояснив своє недавнє висловлювання про те, що на місці президента він «давно забрав би Україну, направив би туди війська, навів би порядок».

«Друзі, можу ж я в соцмережах поговорити з передплатниками про те, якою хочу бачити свою країну чи якісь зовнішні загрози мене турбують? Про це я й міркував, ділячись своєю думкою на тему України у прямому ефірі з головою парламенту ЧР Магомедом Даудовим.

Я вважав і вважаю, що так само, як і свого часу у випадку з тероризмом у Сирії, Росія повинна захищати свої інтереси, поки не довелося їх відстоювати на своїй території.

Якщо в Україні не знайдеться людей, які можуть протистояти Америці, то ми маємо їм допомогти.

І ця моя заява як Рамзана Кадирова, а не як Глави Чеченської Республіки. Про це я вже неодноразово згадував. Жодних установок на озвучування тих чи інших тез Кремль мені не дає.

Якщо щось мені треба буде сказати як керівнику регіону, то так і скажу: „Це говорю я, Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров“.

І ця заява, повторюю, зроблена як блогером, як звичайною людиною. Також говорив завжди і повторюю, що не бачу себе на федеральних посадах ні в якій якості – ні як президент, ні як міністр і т. д. Моє місце тут, в Чеченській Республіці, і звідси я нікуди не піду! – Написав глава Чечні у своєму Telegram-каналі.

Поділитись