Юлія Тимошенко: Наш шлях до ЄС і НАТО через забезпечення людям гідного життя

Юлія Тимошенко: Наш шлях до ЄС і НАТО через забезпечення людям гідного життя

Майбутнє України в європейській цивілізації, а її безпека – серед країн, які сповідують цінності НАТО. Про це заявила Юлія Тимошенко у своєму виступі з трибуни Верховної Ради, інформує прес-служба політсили.

«Наш шлях в Європу і НАТО через подолання великодержавної корупції – того приниження, про яке сьогодні говорять в усіх кабінетах Європейського Союзу. І ми це подолаємо. І нова Конституція, і Новий економічний курс, і нова стратегія миру повернуть нам гідність», – сказала лідер «Батьківщини».
 
Тимошенко, чия фракція одностайно підтримала законопроект № 9037 про внесення змін до Конституції (щодо набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору), впевнена, що це ще один крок до закріплення стратегічного вибору країни.
 
«Сьогодні історичний день, адже робиться ще один крок до закріплення справжнього цивілізаційного шляху України», – наголосила політик.
 
На думку лідера «Батьківщини», свобода та гідність у всі часи були для українців не порожніми словами. На Майданах громадяни стояли «не за шматок хліба», вони завжди повставали за європейські цінності, сказала Тимошенко.
Поділитись