Головне – без втрат: Вілкул про наслідки російської атаки по Кривому Рогу

Головне – без втрат: Вілкул про наслідки російської атаки по Кривому Рогу

Вночі країна-терорист знову атакувала Україну крилатими ракетами та БпЛА. Основну частину ударних безпілотників противник спрямував у напрямку Кривого Рогу.

За інформацією очільника військової адміністації Олександра Вілкула, внаслідок ворожого влучення в місті виникла пожежа у багатоповерхової будівлі. Пожежу вже загасили.

Також вибуховою хвилею пошкоджено фасади трьох багатоповерхових будівель, багато вікон та дверей в інших багатоповерхівках, а також у школі та дитячому садочку.

«Головне – без втрат», – наголосив Вілкул.

Також він повідомив, що вранці над територією Криворізької області було збито один ворожий БпЛА. Інших обстрілів у районі не було.

За даними Генштабу ЗСУ в ніч на 19 вересня було зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – рф), а також одну балістичну ракету «Іскандер-М», яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

В результаті бойової роботи 27 «шахедів» знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у Південних, Центральних та Західних областях.

Також на східному напрямку знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Поділитись