Громадські активісти подарували дітворі Броварщини свято Миколая

Громадські активісти подарували дітворі Броварщини свято Миколая

День святого Миколая – особливе свято. Звісно, найбільше його чекає малеча. Адже святий приходить до кожного малюка із подарунками. Усім чемним діткам Миколай приносить винагороду за добрі вчинки і сумлінне навчання. 

Так, приміром, на Броварщині сільський голова села Русанів Володимир Слизюк та голова Міжнародної громадської організації «Всенародний контроль та захист», меценат та підприємець Борис Мацюк привітали усю малечу населенного пункту із святом Святого Миколая солодкими подарунками та іграшками.

«Напередодні новорічних свят діти особливо чекають на диво. Подарувати їм це незабутнє відчуття радості та захоплення дуже важливо. Я дякую за те, що громадські активісти та місцеві підприємці в особі Бориса Мацюка підтримали нашу ініціативу. Щасливі дитячі посмішки – безцінні», – заявив Володимир Іванович.

«Сьогодні діток чекало захоплююче дійство, подарунки, солодощі, аби вони завжди були слухняними. Приємно, що вдалося створити маленьким учасникам заходу особливу святкову атмосферу», – помітив Борис Петрович.

Нагадаємо, що 19 грудня православні та грекокатолики святкують велике та радісне свято – день Святого Миколая. Уранці малеча під подушкою отримають за традиціями солодкі подарунки та іграшки. І дітей завжди батьки попереджають, що вони мають бути в наступному році слухняними.

Микола Чудотворець народився у 2 половині III століття у місті Палатра (тепер Турція). Усе своє життя він присвятив служінню Бога та завжди допамагав нужденим. У народі кажуть, «Микола Чудотворець на  небі не  сидить, а  тут, на  землі, людям помагає».

Поділитись