Грапарк: у Вірменії шукають Пашиняна

Грапарк: у Вірменії шукають Пашиняна

Місцезнаходження прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна в даний час невідомо, повідомляє видання News.am з посиланням на газету «Грапарк».

Передбачається, що глава кабміну може засісти в бункері в будівлі Міноборони. Раніше президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва в особі президента Росії Володимира Путіна домовилися про припинення бойових дій в Нагірному Карабасі. Результатом домовленості стала угода, підписана політиками. Згідно з документом, Єреван пішов на радикальні поступки.

Так, Вірменія зобов’язана повернути під контроль Азербайджану території, захоплені на початку 1990-х років. Також азербайджанцям відійдуть райони Нагірного Карабаху, завойовані ними протягом війни в 2020 році. Після того, як в Єревані стало відомо про підписання мирної угоди. Сотні людей вийшли до будівлі уряду країни. Вони назвали підписану угоду «капітуляцією». Пізніше учасники протесту увірвалися в будівлю Кабміну і почали його громити з вимогами видати їм прем’єр-міністра.

Поділитись