ГПУ спростувала інформацію про звільнення прокурорів у справі МН-17

ГПУ спростувала інформацію про звільнення прокурорів у справі МН-17

Генпрокуратура спростувала інформацію про звільнення прокурорів, що входять в міжнародну слідчу групу з розслідування катастрофи над Донбасом малайзійського Boeing, що прямував рейсом МН-17.

Заяву “в зв’язку з поширенням недостовірної інформації про ситуацію навколо розслідування авіакатастрофи” опублікувала прес-служба відомства.

“У міжнародну слідчу групу в цьому розслідуванні від ГПУ входять сім прокурорів, а в національну слідчу групу – 11 прокурорів, – повідомили в прес-службі. – Вони продовжать свою роботу над цим кримінальним провадженням в офісі генерального прокурора”.

Як відзначили в Генпрокуратурі, “процесуальне керівництво в зазначеному кримінальному провадженні здійснюється співробітниками новоствореного департаменту з нагляду над кримінальними виробництвами щодо злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту”.

Раніше прес-секретар колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган написала на своїй сторінці в Facebook, що “прокурори, що входили в міжнародну слідчу групу, звільнені”.

Поділитись