Глава фракції «Слуга народу» пригрозив Грузії проблемами

Глава фракції «Слуга народу» пригрозив Грузії проблемами

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія пригрозив Грузії проблемами, якщо Тбілісі зважиться відкликати свого посла в Україні.


Як він зазначив, якщо Грузія відкличе свого посла в Україні через призначення Михайла Саакашвілі українським віце-прем’єром з реформ, то у грузинської сторони буде більше проблем, ніж у Києва.

«Якщо у нас будуть проблеми дипломатичні, то у Грузії вони будуть сильніше, ніж у нас. Це ж не США, які говорять: «У вас будуть дипломатичні проблеми». Це Грузія. Треба про це не забувати», – цитує його видання Обозреватель.

Він додав, що кадрові рішення є суверенним правом України і ніякі країни не можуть вказувати Києву в даному питанні.

«Хтось когось взяв, навіть не на першу особу, не на другу, а віце-прем’єром. Навіщо тоді робити таку політичну агресію? Дуже дивно бачити, коли на суверенне рішення нашої країни невелика країна поруч, яка значно менше, так реагує», – сказав він.

Раніше грузинський прем’єр заявив, що Тбілісі вважає неприйнятним можливе призначення Саакашвілі віце-прем’єром України. За його словами, якщо цей крок буде схвалений, то країна відкличе свого посла «як мінімум для консультацій».

Поділитись