Генерала Ахмада Насера ​​ар-Раїсі обрано на посаду голови Інтерполу

Генерала Ахмада Насера ​​ар-Раїсі обрано на посаду голови Інтерполу

Генерала з ОАЕ Ахмада Насера ​​ар-Раїсі обрано на пост президента Інтерполу.

Він обійматиме цю посаду протягом чотирьох років. Про це йдеться у заяві відомства, опублікованій у соціальній мережі Twitter.

Пана Ахмада Насера ​​ар-Раїсі з Об’єднаних Арабських Еміратів було обрано на пост президента (чотирирічний термін), — заявили в міжнародній організації.

З 2018 року пост президента Інтерполу обіймає Кім Чжон Ян із Південної Кореї. Його повноваження закінчаться у 2022 році. Відразу після цього Насер ар-Раїсі приступить до своїх обов’язків. Головним конкурентом генерала з ОАЕ була громадянка Чехії Сарка Хавранкова, яка нині є віце-президентом Інтерполу.

Крім того, Валдесі Уркіза з Бразилії обрано на посаду віце-президента з Північної та Південної Америки, а нігерієць Гарба Баба Умар з Нігерії – на посаду віце-президента з Африки. Обидва будуть на своїх посадах протягом чотирьох років.

Раніше Інтерпол оголосив у розшук засновника Interjet Мігеля Алемана Маньяні. Його звинувачують у злочині податкового шахрайства на суму 66 мільйонів 285 тисяч песо (3,3 мільйона доларів).

Поділитись