Ердоган обговорить з кабміном деталі переговорів з Путіним та Зеленським

Ердоган обговорить з кабміном деталі переговорів з Путіним та Зеленським

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган має намір обговорити деталі своїх переговорів із путіним та Володимиром Зеленським із кабінетом міністрів країни.

Про це пише TRT Haber. «Кабінет міністрів збирається сьогодні у Бештепі», – йдеться у повідомленні телеканалу.

Як уточнюється, на зустрічі кабінету міністрів обговорюватимуться російсько-український конфлікт та зернова тема. Також торкнуться подій в економіці та останньої ситуації в контртерористичних операціях. Крім того, планується обговорити переговори Ердогана з путіним та Зеленським. Однак однією з основних тем стане економіка.

«Обговорюватимуться питання запобігання росту цін та боротьби з інфляцією. На засіданні кабінету міністрів буде дано оцінку контртерористичним операціям на півночі Іраку та в Сирії. Процес нормалізації відносин з Ізраїлем та події у Східному Середземномор’ї також будуть на порядку денному кабінету міністрів. Після зустрічі президент Ердоган звернеться до нації», – повідомив телеканал.

Нагадаємо, Ердоган раніше провів переговори з російським лідером путіним у Сочі та президентом України Володимиром Зеленським у Львові.

Поділитись