Екс-міністр часів Януковича заявив, що готовий очолити «об’єднаний Донбас»

Екс-міністр часів Януковича заявив, що готовий очолити «об’єднаний Донбас»

Екс-міністр внутрішніх справ України часів Януковича Віталій Захарченко заявив, що готовий очолити «об’єднаний Донбас» в разі злиття так званих ЛНР і ДНР.

«Якщо так питання буде стояти і народ захоче мене там бачити в якості президента. У мене достатньо сил і досвіду. Так, я готовий », – відповів Захарченко на питання журналіста в ефірі російського ТБ.

На питання, чи готовий він до відкритих виборів, екс-міністр кабінету Азарова відповів позитивно.

За його словами, регіону потрібно надати більше державності, відродити суспільно-політичний рух. Захарченко вважає, що ДНР і ЛНР необхідно об’єднати, прибравши «інституційні ями» і «тіньові схеми».

“Я пропоную створити відкритий фонд відновлення та допомоги Донбасу, і нехай Росія, Україна, учасники” нормандського формату “наповнять його реальними грошима”, – заявив екс-міністр.

«Віталій Захарченко, міністр МВС України часів Януковича. Саме він не зміг впоратися з майданом. Саме на його совісті лежить все, що відбувається на Донбасі вже сьомий рік.

Офіцер, який втік зі своєї країни під час смути, для мене зрадник. А у нього вистачає совісті говорити про те, що він міг би стати президентом об’єднаного Донбасу.

Скажу одне, може і міг стати президентом, якщо не втік би, як та жінка зі зниженою соціальною відповідальністю в розпал бенкету. А зараз, я думаю, навіть приїжджати небезпечно вам, Віталік, на Донбас, люди можуть згадати все!» – таку різку думку висловив донбаський військкор автор Telegram-каналу «Репортер Руденко».

Ну а в непрості роки для Донбасу Захарченко не було ні в Донецьку, ні в Луганську, ні в Горлівці, ні в Саханці, ні в Первомайському.

Поділитись