Дженніфер Псакі заявила, що стала жертвою російської пропаганди

Дженніфер Псакі заявила, що стала жертвою російської пропаганди

Прес-секретар Білого дому Дженніфер Псакі впевнена, що стала “жертвою російської пропаганди” під час своєї роботи в американському Держдепартаменті.

Про це вона заявила в бесіді з засновником і директором Інституту політики Чиказького університету Девідом Аксельродом в його подкасті “The Axe Files”.

“Я працювала в Держдепартаменті, і дізналася дуже багато про питання зовнішньої, міжнародної політики. Я була жертвою російської пропаганди. Я не могла такого передбачити, – розповіла глава прес-служби Білого дому.

Крім того, вона звернула увагу на складності в роботі з телеканалом Fox News, який традиційно підтримує Республіканську партію США. Раніше Дженніфер Псакі заявила, що має намір покинути пост прес-секретаря Білого дому в 2022 році. За її словами, спочатку планувалося, що вона пробуде на цій посаді близько року або “близько того”.

Дженніфер Псакі була главою прес-служби Держдепу з лютого 2013 року по 2015 рік, в періоди з 2009-го по 2011-й. З 2015-го по 2017-й вона також обіймала посаду помічника з комунікацій тодішнього президента США Барака Обами. Дженніфер Псакі знайшла популярність завдяки різкій критиці на адресу Росії, а також заявами про ситуацію в Україні.

Поділитись