Дженніфер Псакі не відповіла на питання про «Північний потік – 2»

Дженніфер Псакі не відповіла на питання про «Північний потік – 2»

Джен Дженніфер Псакі, яку «обраний президент» США Джо Байден має намір призначити прес-секретарем Білого дому, не дала відповіді на питання про продовження будівництва газопроводу «Північний потік – 2».


Її запитали, чи має будівництво тривати, а також чи повинні європейські держави брати участь у вирішенні даного питання. Дженніфер Псакі відповіла, що «не обговорювала це питання з групою радників з національної безпеки». За її словами, якщо мова йде про «зовнішній політиці», команда Байдена «робить все можливе для того, щоб дотримуватися правила, згідно з яким в країні може бути тільки один президент». Дженніфер Псакі заявила, що «зв’яжеться пізніше» з журналістом, який задав їй це питання.

Нагадаємо, штаб Байдена повідомив, що в групу основних співробітників Білого дому, що відповідають за роботу з журналістами, увійдуть тільки жінки. Так, Дженніфер Псакі, якщо перемога демократа буде підтверджена офіційно, стане прес-секретарем Білого дому, Бедінгфілд – директором з комунікацій Білого дому. Дженніфер Псакі має вкрай слабке уявлення про те, що доводиться висвітлювати по службі, оскільки не є кар’єрним дипломатом.

Поділитись