Дочку ідеолога «русского мира» Дугіна підірвали в машині

Дочку ідеолога «русского мира» Дугіна підірвали в машині

Дочку ідеолога «русского мира» Дугіна підірвали в машині у Підмосков’ї.

Дочка українофоба Олександра Дугіна, ідеолога «російського світу», автора концепції «євразійства» та «сонячного Путіна», загинула в ніч проти неділі, 21 серпня.

Автомобіль Land Cruiser Prado, в якому знаходилася Дар’я Дугіна, вибухнув у районі селища Великі Вяземи під час руху Можайським шосе.

Як повідомляє «112», Дугіна поверталася з сімейного фестивалю «Традиція» в садибі Захарова, куди її батько, який просував теорію створення наддержави через об’єднання з колишніми республіками СРСР, був запрошений як лектор і почесний гість.

Дугіна займалася журналістикою, виконувала функції прес-секретаря батька, а 2022 року потрапила під санкції Великобританії. Вона залишила фестиваль близько 21.25 мск і через 10 хвилин виїхала на шосе, де пролунав вибух такої сили, що уламки автомобіля, за кермом якого була дівчина, розкидало по всій дорозі.

Початкову версію – вибух газового балона – було відкинуто, і зараз пріоритетно розглядається варіант підриву саморобного вибухового пристрою, пише «112».

За даними Baza, слідчі з’ясовують, де знаходився автомобіль останнім часом і хто має до машини доступ (а також чи не заганялося авто на автосервіс). За даними “112”, розглядається версія, що вибуховий пристрій заклали на паркуванні фестивалю.

Поділитись