До 20 грудня українців проінформують про результати розслідування пожежі в одеському коледжі

До 20 грудня українців проінформують про результати розслідування пожежі в одеському коледжі

Уряд створив комісію з розслідування причин пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук доручив ДСНС провести позачергові перевірки з питань дотримання правил протипожежної безпеки по країні.

Як повідомляє “Урядовий портал”, Кабінет Міністрів створив урядову комісію з розслідування причин пожежі в Одесі. Відповідне розпорядження було прийнято сьогодні на позачерговому засіданні Уряду.

пожар в одесском колледже

«Ми маємо встановити причину, чому так склалось. Всі винні будуть покарані за всією суворістю закону, незважаючи на їх посади чи статус», — сказав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Комісія має встановити причини пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про результати розслідування Комісія доповісти Уряду до 20 грудня 2019 року.

Прем‘єр-міністр також дав розпорядження ДСНС провести позачергові перевірки стану протипожежної безпеки в об‘єктах підвищеного ризику, де постійно перебуває велика кількість людей.

Поділитись