Депутат від партії Зеленського виявився судимим за крадіжку чотирьох пляшок пива

Депутат від партії Зеленського виявився судимим за крадіжку чотирьох пляшок пива

Депутат від партії президента України Володимира Зеленського «Слуга народу» Олександр Юрченко виявився судимий за крадіжку пива.

Про це написав у своєму Telegram-каналі юрист Андрій Портнов. За його інформацією, в 2009 році він був затриманий в київському магазині при спробі винести звідти чотири пляшки пива.

«Відганяю ці антидержавні думки і не хочу вірити в викрадення героями революції пива, але треба б якось цю страшну історію прояснити», – написав Портнов.

13 вересня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) опублікувало аудіозаписи, які доводили, що Юрченко отримував хабар. Після цього депутата виключили з фракції «Слуги народу» у Верховній Раді. Прокурори не змогли вручити йому постанову про порушення кримінальної справи, так як парламентарій замкнувся вдома і нікого не впускає.

Раніше Зеленський відреагував на виключення депутата Гео Лерос з фракції «Слуги народу». Депутата він назвав «хабарником і зрадником своєї країни», заявивши, що ніяк не реагує на події з подібними людьми незалежно від їх партійної приналежності. Фракція прийняла рішення виключити Лероса за його виступ в парламенті з критикою Зеленського.

Поділитись