ЦВК прийняла всі протоколи про результати виборів другого туру

ЦВК прийняла всі протоколи про результати виборів другого туру

Центральна виборча комісія (ЦВК) прийняла оригінали протоколів про підсумки голосування у другому турі президентських виборів від усіх 199 територіальних виборчих округів.

Про це повідомляється на  сторінці Центрвиборчкому  у Facebook, передає Newformat.info.

Так, останніми надійшли протоколи від виборчих округів № 121 (Львівська область) та № 185 (Херсонська область). Також комісія прийняла протокол з поміткою “Уточнений” від окружної виборчої комісії ТВО № 77 (Запоріжжя).

“Таким чином, 26 квітня 2019 року Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій усіх 199 територіальних виборчих округів. Також в режимі засідання Комісія прийняла, розглянула та оголосила протоколи 35 дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на закордонних виборчих дільницях під час повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року. Відтак, Центральна виборча комісія прийняла протоколи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців 101 закордонної виборчої дільниці. В засіданні Центральної виборчої комісії оголошено перерву”, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за результатами опрацювання Центральною виборчою комісією 100% протоколів, перемогу на виборах президента здобуває Володимир Зеленський із 73,22% голосів. Натомість чинний глава держави Петро Порошенко отримав 24,45% голосів.

Поділитись