Британські військові звинуватили принца Гаррі в зраді

Британські військові звинуватили принца Гаррі в зраді

Військовослужбовці Великобританії розкритикували принца Гаррі за визнання скоєних ним вбивств під час служби в Афганістані, звинувативши його в зраді.

Видання The Times наводить слова полковника Тіма Коллінса, який брав участь у подіях в Іраку 2003 року. Він заявив, що принц Гаррі отримав погані поради і повівся наївно, вирішивши оприлюднити спогади на цю тему в автобіографічній книзі.

— Армія завжди приймала його до своєї родини, незалежно від того, що відбувалося раніше. Зараз він зрадив цю довіру таким самим способом, як він зрадив свою рідну сім’ю. Я думаю, що він наївний. Без розуміння, що він робить. Йому потрібен хтось, хто візьме його до рук не з метою заробити, — зазначив Коллінс.

Екс-помічник начальника штабу оборони генерал-майор Джонатан Шоу також засудив одкровення принца Гаррі.

— Солдати недарма не говорять про вбивства людей. Гаррі порушили неписане правило. Я підозрюю, що його надихнули жага наживи своєї піар-команди, — висловив він думку виданню Daily Mail.

Принц Гаррі повідомив, що вбив 25 людей під час проходження військової служби в Афганістані. Він розповів, що вбивство людей під час служби не приносило йому задоволення, але й не викликало почуття сорому.

Поділитись