Бомбардувальник Ту-22М3 екстрено сів в російському аеропорту

Бомбардувальник Ту-22М3 екстрено сів в російському аеропорту

У Міжнародному аеропорту «Пулково» здійснив екстрену посадку дальній бомбардувальник Ту-22М3. Відомо про те, що екіпаж бомбардувальника запросив посадку через складні метеорологічні умови, однак, відразу ж після посадки, співробітники повітряної гавані отримали повідомлення про те, що борт, що приземлився, захоплений спецслужбами України.

Таку інформацію наводять журналісти Shot.

Посадка далекого бомбардувальника відбулася у штатному режимі – про виникнення будь-яких аварійних ситуацій на борту не повідомляється, хоча при цьому залишається невідомим, із чим саме пов’язаний політ бомбардувальника. Проте, як повідомляють журналісти Shot, після посадки співробітники аеропорту Пулково отримали повідомлення загрозливого характеру.

«Бумардувальник Ту-22М3, який сів у Пулково, захоплений спецслужбами України», — приблизно таке повідомлення надійшло до петербурзького аеропорту після позапланової посадки військового літака», – сказано в повідомленні «Shot».

Проте, як стало відомо, ситуацією з вимушеною посадкою скористалися «телефонні терористи» – ні про яке захоплення бомбардувальника, з очевидних причин, не йшлося.

Поділитись