Байден вирішив провести канікули на фешенебельному курортному острові

Байден вирішив провести канікули на фешенебельному курортному острові

Президент США Джо Байден вирушив на невеликі п’ятиденні канікули до Массачусетсу.

Він уже прибув на фешенебельний курортний острів Нантакет. До неділі в американського лідера не заплановано жодних зустрічей, йдеться у заяві Білого дому.

У четвер у США відзначається національне свято – День подяки. Багато американців беруть вихідні чи відгули у дні до і після цього свята, щоб відвідати рідних та близьких. На прес-брифінгу Білого дому прес-секретаря президента Джен Псакі запитали, як Байден збирається пояснити свою відпустку серед мільярдерів, коли інфляція призвела до значного подорожчання традиційного столу на День подяки.

Зараз час відставити політику убік, провести час із близькими та поговорити про те, за що ми вдячні… Де б президент не був, він працюватиме, — відповіла вона.

Раніше повідомлялося, що Байден після планового медогляду заявив про свою «чудову форму». Результати перевірки, яка включала колоноскопію під анестезією, він пообіцяв оприлюднити.

У свою чергу лікар американського президента Кевін О’Коннор заявив, що у голови Білого дому посилився кашель і погіршилася хода. За його словами, Байдена також лікують від миготливої ​​аритмії.

Поділитись