Аваков заявив, що відвідав Маріуполь, щоб висловити підтримку “Азову”

Аваков заявив, що відвідав Маріуполь, щоб висловити підтримку “Азову”

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відвідав місто Маріуполь в Донбасі, щоб висловити підтримку полку “Азов”, який група конгресменів США вимагає зарахувати до терористичних організацій.

Про це Аваков написав на своїй офіційній сторінці в Twitter. “У Маріуполі відвідав мобільний центр ОЗСП НГУ «Азов»,де готують бійців для наступальних операцій і проводять вогневі заняття з усього наявного в НГУ озброєння.Це один з найбільш професійних і підготовлених підрозділів.Наша філософія-максимальна підтримка тих,хто захищає Україн”, – написав він.

Крім того, МВС України на своїй офіційній сторінці в мережі Facebook наводить висловлювання Авакова за підсумками відвідування бази “Азова”: “МВС підтримує бойові професійні підрозділи, які захищають незалежність і територіальну цілісність України”.

Минулої суботи президент Володимир Зеленський відвідав селище Золоте на Луганщині, де зустрівся з добровольцями “Національного корпусу” і бійцями “Азова”. Президент заявив, що місцеві жителі стурбовані присутністю цим. Однак співрозмовники не порозумілися, кінець бесіди проходив на підвищених тонах.

Поділитись