Арахамія заявив, що фото його нібито американського паспорта виявилося фейком. Відео

Арахамія заявив, що фото його нібито американського паспорта виявилося фейком. Відео

Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія довів, що оприлюднений колишнім нардепом Ігорем Мосійчуком знімок нібито його американського паспорта є фейком. Відповідне відео він оприлюднив у Facebook.

На відео показано, що такий «паспорт» був зроблений в програмі Photoshop, пише inforesist. Про свідчить те, що фото Арахамія на так званому документі було вибрано просто в Мережі.

90 дней поиска компромата и в итоге это ? Такое…

Gepostet von David Braun am Freitag, 22. November 2019

У свою чергу Мосійчук в своєму Telegram-каналі спочатку наполягав, що фотокопія справжня, але в підсумку поміняв свою думку.

“Через деякий час колеги повідомили, що це фейк. Я так не вважаю! Якщо Арахамія дійсно хоче довести відсутність у себе громадянства США, то нехай продемонструє журналістам український закордонний паспорт з американською візою і відмітками про перетин американського кордону”, – написав сьогодні екс-нардеп.

Через пів години Мосійчук вибачився за те, що “повівся”.

“Визнаю! Я став об’єктом маніпуляцій з боку Давида Арахамія, який таким чином вирішив злити питання по своєму американському громадянства! Перепрошую перед читачами, а Арахамія скажу так: не вдасться!!!”, – додав колишній “радикал”.

Нагадаємо, що сьогодні Мосійчук опублікував в Мережі нібито копію американського паспорта Арахамії і зажадав від нього вибачень.

Поділитись