Арахамія сів за стіл переговорів у Білорусі у кепці

Арахамія сів за стіл переговорів у Білорусі у кепці

Один із членів української делегації, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, сів за стіл переговорів із представниками Росії у кепці.

На кадрах, які розмістило видання, видно, що один із членів делегації сідає за стіл, не знявши головного убору.

При цьому раніше представник так званої Луганської народної республіки (ЛНР) у гуманітарній підгрупі з урегулювання на Донбасі Родіон Мірошник заявив, що «Арахамія – слабкий переговірник, але зможе влаштувати вечірку для гостей».

Напередодні Київ погодився на переговори із Москвою. Російські представники чекали на українську делегацію всю ніч. Вранці українці на вертольотах прибули до місця зустрічі у Гомельській області Білорусі. В офісі президента України Володимира Зеленського заявили, що головне питання для обговорення — негайне припинення вогню та виведення військ із території країни.

Раніше стало відомо, що до складу української делегації входять голова партії «Слуга Народу» Давид Арахамія, голова Міноборони України Олексій Рєзніков, радник голови офісу президента Михайло Подоляк, заступник голови делегації України у Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умеров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Поділитись