Алієв і Пашинян не потиснули один одному руки на зустрічі в Кремлі

Алієв і Пашинян не потиснули один одному руки на зустрічі в Кремлі

На зустрічі в Кремлі, ініційованої президентом Росії Володимиром Путіним, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян і президент Азербайджану Ільхам Алієв привітали один одного кивком, не потиснувши один одному руки.


Володимир Путін очікував своїх гостей біля великого круглого столу в представницькому кабінеті першого корпусу Кремля. Він обмінявся рукостисканням і обійняв з Алієвим, так само російський президент привітав Пашиняна.

Президент Азербайджану і прем’єр Вірменії привіталися, кивнувши один одному, але руку жати не стали. Переговори продовжилися за закритими дверима.

Згідно з порядком денним, в ході зустрічі було обговорено хід реалізації тристоронньої угоди лідерів Азербайджану, Вірменії та Росії щодо Нагірного Карабаху, підписаним 9 жовтня 2020 року, подальші кроки щодо вирішення наявних в регіоні проблем, питання надання допомоги жителям районів, постраждалих в результаті військових дій, а також розблокування і розвитку торгово-економічних і транспортних зв’язків, уточнюються на сайті Кремля.

Поділитись