Аксьонов готується до евакуації з півострова Крим

Аксьонов готується до евакуації з півострова Крим

Гоблін-Аксьонов готується до евакуації з півострова і звітує про примусову трудову міграцію українців до Криму, – пише блогер Вольнов.


Хакери продовжують зливати цікаві документи так званого «уряду» Криму на чолі з кремлівським ставлеником Аксьоновим. На цей раз «очільник» Криму звертається до голови уряду Росії Мішустіна і звітує про виконану роботу на підприємствах Криму (раніше до цих підприємств надходили гроші з російського бюджету). Зокрема, він повідомляє про те, що кілька кримських заводів повністю перейшли на забезпечення фронту війни з Україною.

Прикметно, що Аксьонов пише про якийсь «план евакуації» з півострова. Ймовірно у випадку знищення Кримського мосту. Кремлівський ставленик повідомляє про підготовку плавальних засобів, ймовірно, для водної переправи до Росії. Серед іншого, вказуються малі плав засоби, тобто звичайні човни. Справжнісінький Дюнкерк 2.0, справжній подвиг сучасних «антифашистів».

Крім того, до списку військових злочинців Аксьонов тепер точно потрапить. Наприкінці звіту він пише про примусову трудову міграцію мешканців Запорізької та Херсонської областей до Криму на «перепрофілювання з подальшим працевлаштуванням». Іншими словами, із людей роблять дешеву робочу силу.

Поділитись