Аферист у Києві поміняв замки і оселився в чужій квартирі

Аферист у Києві поміняв замки і оселився в чужій квартирі

Поки господарі були на роботі, аферист заліз в чужу квартиру, поміняв замки та закрився зсередини. Інцидент стався 2 жовтня на вулиці Кудряшова в Києві.

Як пише Інформатор, зловмисник потрапив до квартири, коли членів родини не було вдома. Також в під’їзді перебували хлопці в шапках спортивної статури, які відмовлялися залишити будинок. Співробітники поліції та ДСНС оперативно намагалися розкрити двері квартири, в якій закрився чоловік. Через деякий час їм це вдалося. Правоохоронці попросили загарбника показати документи, які дозволяють йому знаходиться в квартирі за даною адресою. Чоловік на ім’я Володимир заявив, що він прописаний тут з 11 вересня 2018 року (цей запис присутній в його паспорті), а власником квартири є його друг, який на даний момент знаходиться в райвідділі. При собі у Володимира були лише копії документів.

За словами мешканців квартири, житлова площа оформлена на жінку, яка працювала двірником. Також в ній прописані її чоловік і двоє синів. Всі документи вони готові були пред’явити поліції.

Мешканці розповіли, що в цьому районі подібні інциденти трапляються не вперше. Кажуть, бувало, що справжніх власників квартир відправляли в психіатричну лікарню.

Поліція затримали загарбника Володимира. Правоохоронці розслідують інцидент за статтею 162 Кримінального кодексу України (Незаконне проникнення в житло). Порушнику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Поділитись